builderall

IGOFIT HET ONTSTAAN

IGOFIT is  in 2011 ontstaan vanuit de passie om mensen te begeleiden naar een gezond, actief en energiek leven waarbij een duurzame balans tussen lichaam en geest centraal staat. Het doel is om ze de tools te bieden om dit zelf vast te houden. “Zodat ze ons eigenlijk niet meer nodig hebben”, aldus Igor Gootjes – oprichter van IGOFIT.

Zijn droom is om mensen oprecht te helpen gelukkiger te zijn en een bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van Nederland. 

Het behalen van je doel is veel meer dan alleen maar trainen of voeding. Het gaat om een verandering in mindset en leefstijl, leren luisteren naar je lichaam en begrijpen wat werkt voor jou. Positief, respectvol en eerlijk naar jezelf toe zijn en bereid zijn om hard te werken, want de oplossing ligt bij jezelf. 
IGOFIT zet zich met goed opgeleid personeel en wetenschappelijk onderbouwde methodes in om mensen te helpen en gelooft niet in een ‘quick fix’

DE JUISTE MOTIVATIE

Wij helpen jou met het beseffen dat de oplossing in jouzelf ligt. Het is daar altijd al geweest, al hebben dieetgoeroes en hypes je anders willen laten geloven. We helpen jou met het vinden van de juiste motivatie. Een drijfveer die jou vooruit helpt, op de korte en lange termijn. De echte wens die in jou leeft, veel meer dan alleen ‘ik wil afvallen of sterker worden’, maar wat dat betekent voor je leven, de toekomst, de mensen om je heen en de doelen die je nog wilt bereiken. Onze kracht ligt in het ontdekken van de factoren die jou blokkeren in het behalen van je doel. Jouw coach helpt je met wetenschappelijk onderbouwde methodes. Hij reikt jou de tools aan vanuit leefstijl, trainen en voeden, om expert te worden van je eigen lijf, gedachten en gedrag. Een cadeau voor de rest van je leven.

JIJ KAN HET!

VAN WILLEN NAAR KUNNEN

Je redt het niet op alleen wilskracht. Dat is een illusie. En sterker nog, hier kan jij NIKS AAN DOEN. Je doel behalen hangt af van zoveel factoren. In jouzelf en in je leven en omgeving. Je moet jezelf leren kennen. Leren wat werkt voor jou, welke knoppen er zijn en op welk moment je aan welke knop moet draaien. En begrijpen welke factoren jou beïnvloeden, zoals stress, vermoeidheid, je werk- en gezinssituatie, maar ook je eigen gedachten. Wij hebben alles in huis om je op te leiden tot je eigen expert. Hier is geen standaardoplossing voor. Daarom is een ervaren coach ook zo belangrijk. Iemand die verstand van zaken heeft, maar ook mensenkennis. Die door ervaring weet hoe hij jou moet doorgronden. 

Realistisch

+*'We beloven je geen gouden bergen en snelle oplossingen. We beloven je wel om altijd eerlijk en oprecht te zijn.'+

Positief

 'Het is aan ons om je te helpen. Je aan de hand te nemen en terug te leiden naar de juiste weg.' 

Onderbouwd

 'Onze methodes en adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Onderzocht en met de uiterste zorg uitgewerkt.'

Gewoon

'Bij IGOFIT doen we bijzondere dingen, maar blijven heel gewoon. We vinden het belangrijk dat je je volledig geaccepteerd en welkom voelt.'

REALISTISCH
Geen gouden bergen.

We beloven je geen gouden bergen en snelle oplossingen. We beloven je wel om altijd eerlijk en oprecht te zijn. Je redt het niet op alleen wilskracht, dat is gewoon niet hoe het werkt. Dat is geen falen. Je strategie was gewoon niet realistisch. 

Wij kijken naar jouw unieke leven, persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen, en matchen deze met je wens. Van daaruit formuleren we een realistisch doel. Daar heb je echt het meeste aan. Wil je topsporter worden, maar heb je een drukke baan, een gezin en nog een goed gevuld sociaal leven? En wil je hier geen dingen in wegstrepen? Dan is je wens niet realistisch. Dan zoeken we samen naar een haalbaarder doel, wat werkt voor jou en waar je net zo goed écht voldoening uit haalt. 

Vaak genoeg moeten we gedurende het traject bijsturen. Er zijn zoveel factoren in je leven die invloed op je hebben. Op je lijf, gedachten en leefstijl. Je bent geen robot, je bent een mens. Geen dag is hetzelfde en daar leren we je mee om te gaan. 

Onze kracht ligt in het ontdekken van de factoren die jou blokkeren in het behalen van je doel.

Jouw coach helpt je met wetenschappelijk onderbouwde methodes. Hij reikt jou de tools aan vanuit leefstijl, trainen, voeden en ontspanning, om expert te worden van je eigen lijf, gedachten en gedrag.
Een cadeau voor de rest van je leven.

POSITIEF
Niet straffen maar helpen

Je hebt een doel voor ogen, maar de weg ernaartoe is geen rechte lijn. Dat is heel menselijk en er is geen goed of fout. Het heeft dus ook geen zin om je te straffen als je een zijpaadje bent ingewandeld. Het is aan ons om je te helpen. Je aan de hand te nemen en terug te leiden naar de juiste weg. We zullen je herinneren aan je doelen en positief motiveren om keuzes te maken die in je voordeel werken. 

Door deze positieve manier van coachen, durf jij eerlijk te zijn en je kwetsbaar op te stellen. Zo leren we jou echt kennen en kunnen je dus ook echt goed helpen. Een veilige plek waarin jij fouten durft te maken en we samen groei kunnen faciliteren. Geen wijzende vinger, maar een handreiking om je te helpen met opstaan na elke val. Positieve motivatie resulteert in plezier; volgens ons de weg naar succes. 

ONDERBOUWD
Wetenschappelijk onderbouwd.

We handelen integer en verkopen je geen onzin. Door ruime kennis en ervaring weten we wat werkt. We zijn opgeleid. Volwaardige coaches op het gebied van body & mind. Onze methodes en adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Onderzocht en met de uiterste zorg uitgewerkt.
Weg met de tellsell achtige wonderproducten. De Belly Attack voor een blokjesbuik binnen een week. Een fabeltje. Maar dat wist je zelf eigenlijk ook wel he ;-) Vergeet alles wat je hebt geleerd van types zoals Faya Laurens. Van soja krijg je geen cellulitis. Negeer alle facebookwijsheden, veelvuldig gedeeld door je eeuwig jojo-ende tantes. Je kunt prima na 8 uur ’s avonds nog een banaan wegwerken. 

Jouw belang is ons belang. We bieden jou alleen het allerbeste. Als je weet hoe iets werkt, dan kun je in de praktijk de uitkomst juist voorspellen. Dat is niet alleen efficiënt, het is ook nog eens ethisch. Het betekent namelijk dat je de verwachtingen goed kunt managen, zodat mensen weten waar ze ja of nee tegen zeggen. Het is dus eerlijk en daar voelen we ons het beste bij. We maken waar wat we beloven.

Geen onzin. Beloofd

GEWOON
Een warm welkom voor iedereen

Bij IGOFIT doen we bijzondere dingen, maar blijven heel gewoon. We vinden het belangrijk dat je je volledig geaccepteerd en welkom voelt. Er wordt hard gewerkt, maar heerst wel een relaxte sfeer. Zonder oordeel. Geen machocultuur. Iedereen komt hier om te werken voor zijn eigen uitdaging. Dat voelt soms best kwetsbaar en we willen hier een veilige omgeving voor creëren. Dus doe maar gewoon, in de omgang met elkaar en de coaches. Gewoon vriendelijk, oprecht geïnteresseerd en met oog voor elkaar. Jij doet ertoe en we zijn allemaal gelijk. 

We zijn toegankelijk en je kunt je in ons herkennen. Een groep van gewone mensen voor gewone mensen. Coaches en klanten. Ieder met zijn eigen dromen en angsten. Het mag er allemaal zijn. Niet menselijks is ons vreemd. 

JIJ KAN HET OOK!

“Jij kan het. Je buurvrouw kan het. Je collega kan het. Met behulp van IGOFIT lukt het. Wat kan jIJ? Wat jij wilt. Jij bepaald het doel, Wij de weg ernaartoe. Inclusief hobbels, toppen en dalen. Maar we laten je niet los. Net zolang tot je beseft: ‘ik kan het!’”

BEGIN VANDAAG MET KUNNEN

Ervaar hoe IGOFIT jou kan helpen
Vraag hier je orientatiegesprek aan. Dit is gesprek is vrijblijvend. Na dit gesprek weet je waar wij voor staan en hoe wij jou kunnen helpen.